Ce este dincolo de timp?

14224856_10154456861999876_7157390202616859253_n-1

Cumva toate astea ne imping catre introspectie, catre o viziune din ce in ce mai ampla a spatiului interior. Atunci cand iti este foame nu te mai gandesti la pantofi. La fel este si cu foamea de libertate, de adevar, de “cine sunt eu ?”.

Cand ai aceasta foame nu vei mai da atat de multa atentie mintii tale, vei cauta cu orice pret sa mergi direct inainte. Cu aceasta atitudine vor veni si curajul si increderea necesare pentru a sustine acest process superb de tranformare interioara.

La exterior un om nou se va naste din cel vechi, iar in interior spiritul tau va deveni din ce in ce mai puternic. Poti sa vezi ca te afli dincolo de toate astea, iar libertatea se naste direct din asta pentru ca atunci cand nu mai esti implicat personal vei lasa natura sa isi urmeze cursul.

Actiunile tale vor incepe sa curga din ce in ce mai spontan si cumva constiinta ta va reusi sa se ridice de fiecare data deasupra gandurilor, emotiilor si a starilor, iar asta se va intampla natural, la fel cum respiri, la fel cum inima iti bate si iti pompeaza sange in vene. Nu ai tu o contributie la asta, nu exista un eu separat care sa spuna: „Eu fac ca inima sa imi functioneze”. Totul se intampla de la sine si asta te ajuta sa te detasezi si mai mult, sa te desprinzi de toate astea.

In acest fel se dezvolta moduri de a simti mult mai profunde pentru ca toate astea se intrepatrund intr-un singur corp pe care il denumim Univers, Dumnezeu sau Constiinta.

Iar tu prietene, tu… esti chiar dincolo de ele. Tu esti acela in prezenta caruia toate astea se nasc, exista, se dezvolta si dispar.Acest dans continua la infinit si acest infinit a fost spart in bucatele mai mici pe care le denumim generic “timp”.

Deci ce este dincolo de timp? Tu, tu si numai Tu asa ca relaxeaza-te, absolut totul este in regula.

Marius Chirila

 

Te-ar mai putea interesa si:

3 gânduri despre „Ce este dincolo de timp?

Lasă un răspuns